Ruszamy z nowym projektem edukacyjnym!

 

Co powiecie na serię krótkich wywiadów z osobami z branży winiarskiej i restauracyjnej, które poszerzą Waszą wiedzę o winie? Chcecie dowiedzieć się, czym się kierować przy doborze wina do posiłku? Interesują Was zagadnienia z zakresu savoir-vivre lub produkcji wina? A może po prostu chcecie zweryfikować swoją dotychczasową wiedzę o winie?

Sprawdźcie, co dla Was przygotowaliśmy! 

 

Z radością prezentujemy Wam premierowy odcinek naszej nowej serii z gościnnym udziałem pana Daniela Pasik – sommeliera z restauracji STIXX. W tym odcinku dowiecie się, m.in. na czym polega zawód sommeliera oraz w jaki sposób prawidłowo otwierać butelkę wina musującego.

Kolejne odcinki wkrótce. Śledźcie nasze wpisy na blogu, aby nie ominęło Was żadne nowe nagranie.

 

 

Zobacz też nasze pozostałe wpisy na blogu!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *