Ruszamy z nowym projektem edukacyjnym!
Co powiecie na serię krótkich wywiadów z osobami z branży winiarskiej i restauracyjnej, które poszerzą Waszą wiedzę o winie? Chcecie dowiedzieć się, czym się kierować przy doborze wina do posiłku? Interesują Was zagadnienia z zakresu savoir-vivre lub produkcji wina? A może po prostu chcecie zweryfikować swoją dotychczasową wiedzę o winie?
Sprawdźcie, co dla Was przygotowaliśmy!
Z radością prezentujemy Wam premierowy odcinek naszej nowej serii z gościnnym udziałem pana Daniela Pasik – sommeliera z restauracji STIXX. W tym odcinku dowiecie się, m.in. na czym polega zawód sommeliera oraz w jaki sposób prawidłowo otwierać butelkę wina musującego.
Kolejne odcinki wkrótce. Śledźcie nasze wpisy na blogu, aby nie ominęło Was żadne nowe nagranie.
Zobacz też nasze pozostałe wpisy na blogu!